NetSync je proizvod FCR Media Online koji nudi Yext

NetSync mreža partnera

mreža partnera

Google mjesečnih aktivnih korisnika: 1Mld+

Današnji svijet pametnih telefona, mobile moments i samohodnih automobila zahtjeva točne informacije više nego ikada. I niti
jedan pružatelj pretraživanja, karata i aplikacija nije važniji za lokacijsku marketinšku strategiju brenda od Google-a. S Yext-ovim Knowledge Engine, brendovi mogu upravljati podacima o svom poslovanju na Google My Business - alatu preko kojeg tvrtke mogu dostaviti podatke za Google pretraživanje, Google Karte, Google+ i Waze.

AroundMe mjesečnih aktivnih korisnika: 3,000,000

AroundMe omogućava potrošačima potragu za najbližim restoranima, bankama, benzinskim postajama, rezervaciju hotela ili pronalazak filmskog programa u blizini. AroundMe aplikacija je dostupna za iPhone, iPad, Android, Windows Phone i opskrbljuje 25M lokalnih pretraga mjesečno.

Brownbook.net mjesečnih aktivnih korisnika: 1,000,000

Sa sjedištem u Velikoj Britaniji, Brownbook.net prikazuje informacije unosa za preko 30M tvrtki u preko 200 zemalja širom
svijeta.

CYLEX mjesečnih aktivnih korisnika: 30,000,000

Cylex posluje s preko 30 online poslovnih imenika na 5 kontinenata, s više od 1M posjetitelja svaki dan. Cylex pruža unešenim tvrtkama brz i jednostavan način prikazivanja njihovih lokacija, kao i mjesto gdje korisnici mogu pronaći odgovarajuću uslugu,
bez obzira odakle pretražuju.

Navmii mjesečnih aktivnih korisnika: 600,000

Navmii je sasvim besplatna, glasovno vođena, turn-by-turn offline navigacijska aplikacija. Koristi se masovnim izvorima podataka od preko 850,000 suradnika kako bi stalno poboljšao i optimizirao navigacijske informacije koje pruža globalnoj zajednici kojoj služi.

Here mjesečnih aktivnih korisnika: 5,000,000

HERE kombinira vrlo precizne karte s cloud tehnologijom omogućavajući bogate doživljaje, u stvarnom vremenu u velikoj raznolikosti povezanih uređaja. HERE omogućava korisnicima da pretražuju, navigiraju ili dobiju upute za smjer, bez obzira gdje u svijetu - čak i bez internetske veze. Interaktivne i prilagodljive karte mogu se spremiti i radit će čak i ako niste spojeni.

Opendi mjesečnih aktivnih korisnika: 9,000,000

Opendi je internacionalni poslovni imenik s tisućama unosa lokalnih tvrtki i recenzija kako bi pomogli korisnicima pronaći točno ono što traže. Priskrbljujući ključne informacije za 20M+ tvrtki širom svijeta, Opendijevi unosi dosežu korisnike u 29 zemalja na pet kontinenata.

TomTom mjesečnih aktivnih korisnika: 7,000,000

TomTom je svjetski predvodnik u navigacijskim i kartografskim proizvodima. Svaki dan, milijuni ljudi širom svijeta ovise o TomTom-u kako bi donijeli pametnije navigacijske odluke i nastavili se kretati prema svojim ciljevima. Kao kreator prvog
prijenosnog navigacijskog uređaja, TomTom nastavlja razvijati vodeće proizvode u industriji, poput sportskih GPS satova i rješenja za upravljanje voznim parkom.

Waze 

Waze je GPS aplikacija koja se temelji na zajednici, koja će vašu tvrtku učiniti odredištem. Ova jedinstvena aplikacija preuzima informacije o prometu od svojih korisnika i njezin software uči iz njih, tako da može ponuditi vašim klijentima rute i najnovije stanje u prometu u stvarnom vremenu.

Where to? mjesečnih aktivnih korisnika: 1,000,000

Where To? osigurava korisnicima brz i lak način pronalaska informacija “uz put”, od najbližeg steakhouse restorana do obližnje poslovnice banke. Where To? ne osigurava svojim korisnicima samo jednostavne informacije o adresi, već podatke o lokaciji poput fotografija, video-snimaka, opisa, posebnih ponuda, radnog vremena, i više.

Infobel mjesečnih aktivnih korisnika: 2,800,000

S Infobel-om, potrošači mogu tražiti tvrtku ili osobu bilo gdje u svijetu. Infobel priskrbljuje unose preko 100M tvrtki, muzeja, željezničkih stanica i zračnih luka u više od 70 zemalja.

Facebook mjesečnih aktivnih korisnika: 1.35Mld+

Facebook je najveća društvena mreža na svijetu s preko 2 milijarde korisnika. NetSync sinkronizacija za Facebook pomaže vam upravljati informacijama za kontakt, fotografijama, porukama i puno više!

Foursquare mjesečnih aktivnih korisnika: 10,000,000

Foursquare je mobilna aplikacija temeljena na lokaciji koja vodi doživljaju u stvarnom životu, omogućavajući korisnicima da dijele svoju lokaciju sa svojim prijateljima i označe informaciju o lokacijama koje žele posjetiti. U ovom je trenutku 20 milijuna korisnika širom svijeta i preko 750,000 trgovaca koji aktivno upravljaju svojim poslovanjem na Foursquare mreži. Foursquare mreža koristi skup alata Foursquare platforme kako bi privukla i pridobila javnost i nove klijente.

 Žute stranice - www-zutestranice.hr

FCR Media Online je izdavač prvih Žutih stranica u Hrvatskoj i pouzdan  je partner bilo koje tvrtke ili obrta u Hrvatskoj u području oglašavanja

i poslovnih informacija. Pomaže uglavnom malim i srednjim poduzeća u odabiru pravog načina za oglašavanje i marketinga na internetu. 

Svoj portfelj gradi već više od 15 godina. Na našoj stranici www.zutestranice.hr može se pristupiti najopsežnijoj poslovnoj bazi podataka koja pruža slobodan pristup javnim informacijama o više od 300 000 aktivnih i neaktivnih pravnih osoba u Hrvatskoj.